VW kever taupe op parkeerplaats

Parkeren wordt steeds goedkoper…

Ik heb een parkeerapp op mijn telefoon geïnstalleerd.

Na jaren prutsen met euro’s in parkeermeters en forse boetes betalen omdat er geen kleingeld in de portemonnee zat, heb ik eindelijk eens de tijd genomen voor die app. Even uitvinden hoe het werkt, bankrekeningnummer erbij en klaar is Kees. Stelt natuurlijk  niets voor.

Wat een feest als ik midden in de binnenstad wil parkeren. Mijn mobiele telefoon vindt automatisch de parkeermeter waar ik naast geparkeerd sta. Ik hoef alleen maar op de startknop te drukken en de meter gaat lopen. En het mooiste van alles is dat ik alleen betaal voor de geparkeerde tijd. Ik blijk elke keer zo’n 25% te besparen, hoe geweldig is dat?

Nu alleen nog een lege parkeerplaats zien te vinden….

 

Menu