Over Thea 

dagvoorzitter  |  producer  |  schrijver

gespreksleider

Thea de dagvoorzitter

Thea geeft op zakelijke en energieke wijze leiding aan congressen en studiedagen. Ze is scherp op de tijd en de betrokkenheid van de zaal. Ze kan uit de voeten met alle maatschappelijke thema’s, maar leidt het liefst bijeenkomsten over onderwerpen waar ze zichzelf druk over maakt en over schrijft.

producer

Thea de producer

Thea van Wijk is een bevlogen producer, bijna haar hele leven werkzaam in de wereld van studiedagen, cursussen en congressen. Een organisatietalent maar ook ervaren in het inhoudelijk ontwikkelen van bijeenkomsten, met een scherp oog voor de actualiteit. Thea weet wat er speelt én wie de spelers zijn. Ze ontwikkelt studiedagen, cursussen en theatercolleges over maatschappelijke thema’s zoals het onderwijs. Wil je samen met Thea iets ontwikkelen? Bel of mail haar dan!

schrijfster

Thea de schrijver

Thea blogt o.a. over de kern van het onderwijs: het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling en groei van leerlingen en studenten. Want veel van hen lopen vast in een systeem van rendementsdenken, met maar weinig aandacht voor persoonlijke vorming. Veel jongeren hebben last van prestatiedruk, met depressies en burn-outs als gevolg.  In een wereld vol keuzemogelijkheden kom je niet ver als je niet weet wie je bent en wat bij je past. Persoonlijk leiderschap moet hoger op de onderwijsagenda. Want wijsheid is meer dan veel weten.

Wat zeggen anderen over Thea?