Over Thea 

dagvoorzitter  |  producer  |  schrijver

gespreksleider

Thea de dagvoorzitter

Thea geeft op zakelijke en energieke wijze leiding aan congressen en studiedagen. Ze is scherp op de tijd en de betrokkenheid van de zaal. Ze kan uit de voeten met alle maatschappelijke thema’s, maar leidt het liefst bijeenkomsten over onderwerpen waar ze zichzelf druk over maakt en over schrijft.

producer

Thea de producer

Thea van Wijk is een bevlogen producer, bijna haar hele leven werkzaam in de wereld van studiedagen, cursussen en congressen. Een organisatietalent maar ook ervaren in het inhoudelijk ontwikkelen van bijeenkomsten, met een scherp oog voor de actualiteit. Thea weet wat er speelt én wie de spelers zijn. Ze ontwikkelt studiedagen, cursussen en theatercolleges over onderwerpen die een relatie hebben met de thema’s geluk, tijd en duurzaamheid. Heb je zelf een idee of wil je samen iets ontwikkelen? Kom maar op!

schrijfster

Thea de schrijver

Thea blogt over de waanzin van de economie en ons permanente streven naar meer geld. Dat streven kost ons heel veel tijd en draagt soms nauwelijks nog bij aan ons levensgeluk. Meer, meer, meer…of toch meer met minder? Ze blogt ook over het onderwijs, over leerlingen en studenten die vastlopen in een systeem van rendementsdenken, waar maar weinig aandacht is voor persoonlijke vorming en ontwikkeling. Maar wijsheid is meer dan veel weten…

Wat zeggen anderen over Thea?

Menu