Over Thea 

dagvoorzitter  |  producer  |  strategische communicatie

gespreksleider

Thea de dagvoorzitter

Thea geeft op zakelijke en energieke wijze leiding aan congressen en studiedagen. Ze is scherp op de tijd en de betrokkenheid van de zaal. Ze kan uit de voeten met alle maatschappelijke thema’s, maar leidt het liefst bijeenkomsten over onderwerpen waar ze zichzelf druk over maakt en over schrijft.

producer

Thea de producer

Thea van Wijk is een bevlogen producer, bijna haar hele leven werkzaam in de wereld van studiedagen, cursussen en congressen. Een organisatietalent maar ook ervaren in het inhoudelijk ontwikkelen van bijeenkomsten, met een scherp oog voor de actualiteit. Thea weet wat er speelt én wie de spelers zijn. Ze ontwikkelt studiedagen, cursussen en theatercolleges over maatschappelijke thema’s zoals het onderwijs. Wil je samen met Thea iets ontwikkelen? Bel of mail haar dan!

schrijfster

Thea & strategische communicatie

De wereld van congressen en conferenties kent veel concurrentie. Er is geen onderwerp waarover nooit is vergaderd of geconfereerd. Je moet dus van goede huize komen om je te onderscheiden van wat anderen organiseren. Je positionering is essentieel. Je projecten moeten inhoudelijk en organisatorisch van topniveau zijn. En iedereen moet weten waar en wanneer ze plaats vinden. En het gevoel krijgen dat ze iets missen als ze er NIET bij zijn! Dat vraagt om een sterk gevoel voor communicatie en positionering.

Wat zeggen anderen over Thea?