Deadlifter in sportschool

Het perfecte plaatje.. niet lastig voor BN’ers?

In de mei-editie van Men’s Health stond een uitgebreid artikel over Sunnery James, de razend populaire DJ en echtgenoot van onze eigen wereldberoemde Doutzen Kroes. Samen reizen ze met hun twee kinderen de hele wereld over, maar Sunnery (37) is topfit en zit net zo strak in het vel als zijn vrouw. Dat willen we natuurlijk allemaal wel maar de grote vraag is, hoe doe je dat?

Sunnery en Doutzen woonden een paar jaar in New York. Daar ontdekte hij zichzelf, maar toen het stel kinderen kreeg, waren ze snel klaar met de drukte en werd Amsterdam hun woonplaats. Waar meer dan de helft van de inwoners klaagt over geluidsoverlast, verkeerschaos en vervuiling. Maar dat terzijde. Soms is Sunnery op donderdag in Amsterdam, vliegt ie ’s avonds door naar ergens in Azië, doet hij vrijdags een optreden in het Oostblok – ik dacht dat dat niet meer bestond – zaterdags in Zuid-Europa en is hij de rest van het weekend weer lekker thuis in Amsterdam.

Ga er maar aan staan. Gelukkig heeft hij zo’n vier keer per maand de tijd om te mediteren, eet en drinkt hij gezond en heeft hij personal trainer Hank. Die training van Hank gaat zo ver dat hij in elk restaurant een foto van de menukaart maakt en aan Hank vraagt wat hij mag bestellen. Vooral brood is uit den boze. Voor de cover van Men’s Health moest er nog een tandje bij, geen zout en een calorietekort. Hij werd er chagrijnig en vervelend van. Arme Doutzen. Maar die snapt het wel, die doet hetzelfde om in vorm te blijven.Gelukkig was hij heel tevreden met zijn gespierde voorkomen toen hij zichzelf op de dag van de fotoshoot voor Men’s Health eens goed in de spiegel bekeek. Was al die inspanning niet voor niet geweest!

Ik vraag me af of dit blad wel over de gezondheid van de man gaat, mij komt het allemaal nogal ongezond voor. Jezelf uit de naad sporten en hongerlijden voor een enkel perfect plaatje…
Wat fijn dat ik zelf kan beslissen wat en wanneer ik eet. Vanavond maar even relaxen met een glas wijn in de tuin. Dat is pas een gezond leven!

Bron: Men’s Health, 18 mei 2018

Menu